Luxury Cleaning Services. Voor al uw Schoonmaakdiensten!

Over ons

De drijvende kracht achter Luxury Cleaning Services is Naomi Engelhardt. Na jarenlang voor diverse grote schoonmaakbedrijven en thuiszorgorganisaties te hebben gewerkt wilde ze het compleet anders doen. Ze droomde over het beginnen van een eigen schoonmaakbedrijf, maar wel op haar eigen unieke manier. Eén schoonmaakbedrijf voor alle mogelijke schoonmaakdiensten, die droom wilde ze waarmaken. En met Luxury Cleaning Services is dat helemaal gelukt!

Luxury Cleaning Services begon als particuliere huishoudservice. Al snel groeide dit uit tot een algemeen schoonmaakbedrijf. Tegenwoordig richt LCS zich niet alleen meer op particulieren, maar zijn we ook op de zakelijke markt actief.

De vraag naar onze vorm van schoonmaak bleek enorm groot te zijn. Vooral jonge gezinnen ontzorgen wij in het huishouden. Zij ervaren hoe fijn het is om te kunnen vertrouwen op een schoonmaakhulp met oog voor detail. Waar veel andere schoonmakers routineus hun ronde doen, hebben onze medewerkers echt aandacht voor hun werk. En dat merk je in het resultaat.

Op de zakelijke markt mogen wij veel bedrijven aan een schone werkomgeving helpen. Van grote kantoorpanden tot thuiskantoren, in ons werk komen we overal. Ook zijn we tegenwoordig actief in de thuiszorg. Met rust en regelmatig helpen wij mensen hun omgeving schoon te houden. Dat is fijn voor iedereen.

Waar Luxury Cleaning Services begon als droom van Naomi is het ondertussen uitgegroeid tot een jong en dynamisch bedrijf. Het team werd verrijkt met een meewerkend partner en meerdere enthousiaste schoonmaakmedewerkers. Ieder van ons heeft zijn eigen specialiteit, waardoor we voor elke klus de juiste expertise in huis hebben.

Onze medewerkers gaan elke dag vol enthousiasme aan de slag. Geen kantoor of gezin is hetzelfde, waardoor het werk uitdagend blijft. Bij sommige gezinnen nemen de gehele huishouding uit handen, op andere plekken zetten we enkel de puntjes op i. Juist die diversiteit maakt ons werk zo ontzettend leuk.

Wilt u ook genieten van een blinkend schone werk- of leefomgeving?
Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag kennis met u en leggen u in een kennismakingsgesprek alles uit over onze complete werkwijze.

WhatsApp
Welkom bij Luxury Cleaning Services.
We helpen u graag.
Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring